News

Testo Charge versus Ashwagandha: Welke keuze past bij jou

Dec 21, 2023

Bij Zapply bieden we verschillende producten aan die kunnen helpen jouw energieniveau hoog te houden en het maximale te halen uit jouw sportprestaties. Testo Charge is een erg populaire supplement die een mix van mineralen en plantenextracten bevat die ideaal zijn om jouw sportprestaties te verbeteren of voor mannen met een lage testo waarde. Ashwagandha is een ander populair kruid dat een rijke historie kent en voor duizenden jaren al gebruikt wordt in traditionele culturen. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren kun je een afweging nemen om Testo Charge of juist Ashwagandha supplementen te slikken. 


In onze blog van vandaag kun je alles lezen over de verschillen tussen Testo Charge en Ashwagandha supplementen en welke keuze het best bij jou past. 

Wat is Testo Charge 

Testo Charge is een krachtige mix aan mineralen en extracten die ingesteld zijn om jouw persoonlijke sportprestaties en testosteron waardes optimaal te ondersteunen. De ingrediënten zorgen er namelijk voor dat de spierwerking optimaal wordt en dat je energieniveaus stijgen waardoor je harder en langer kunt trainen. Perfect als je bijvoorbeeld meer spiermassa wilt aanmaken of je conditie wilt verbeteren. Daarnaast kan Testo Charge ook je testosteron niveaus verhogen wanneer je het dagelijks en langdurig gebruikt. Dit is erg interessant voor bijvoorbeeld fitness fanaten die hierdoor snellere spiergroei en herstel ervaren. Daarnaast is dit ook erg behulpzaam voor mannen die lage testo waardes ervaren en een boost nodig hebben. 


De supplementen bevatten een tal van ingrediënten, een van de hoofdingrediënten is Ashwagandha KSM-66 dat helpt testo niveaus te ondersteunen en verschillende gezondheidsvoordelen heeft voor de gebruiker bij langdurig gebruik. Hier bevat het per capsule 200 milligram van het extract. Ook zitten er andere krachtige ingrediënten in zoals vitamine D3, Zink en Magnesium die elk je energieniveau en spierwerking ondersteunen. Andere natuurlijke plantenextracten die in Testo Charge supplementen zitten zijn Zwarte Maca extract en Maria Distel. 

Wat zijn Zapply Ashwagandha Supplementen

Ashwagandha kruid is een belangrijk onderdeel van Testo Charge maar is het hoofdingrediënt bij onze Zapply Ashwagandha Supplementen product. Waarom? Het kruid is zeer krachtig en heeft een tal van positieve werkingsmechanismen op het lichaam wanneer je het dagelijks slikt. 


Bij langdurig gebruik verlaagt Ashwagandha de aanmaak van cortisol waardoor je minder stress ervaart. Hierdoor voel je je een stuk beter in je vel en ben je mentaal meer gebalanceerd en kom je tot rust. Ideaal ook om de negatieve impact van chronische stress te bestrijden. De stressverlagende werking is een van de belangrijkste redenen dat mensen Ashwagandha slikken. Daarnaast helpt Ashwagandha ook om ontstekingen tegen te gaan door zijn ontstekingsremmende werking, dit maakt het kruid ook zeer populair in de Ayurvedische geneeskunde in India. Een andere zeer krachtige werking is de impact die Ashwagandha heeft op je testosteronniveau. Bij langdurig gebruik kun je meer dan 15% aan verhoogde t-waardes ervaren, zo blijkt uit onderzoek. Ideaal voor sporters die op een natuurlijke manier hun spiergroei willen verbeteren of voor mannen die een verlaagde testo waarde ervaren en een t-boost nodig hebben. 

Kiezen tussen Testo Charge of Ashwagandha supplementen?

Bride producten bieden een krachtige werking, maar hoe beslis je welke supplementen het best bij jouw passen? Wil je met name focussen op maximaal sport resultaat dan is Testo Charge mogelijk het meest interessant voor jou. Deze supplementen zijn volledig gericht op het maximaal ondersteunen van jouw sportprestaties door t-waardes natuurlijk te verhogen, energieniveaus te ondersteunen en de spierwerking te optimaliseren. Om het maximale uit Testo Charge te halen dien je 3 keer per dag het supplement te nemen voor een periode van minimaal 4 tot 6 weken. 


Zoek je een middel dat testosteron waardes significant verhoogt maar jou ook een stuk lekkerder in je vel kan laten voelen en stress reduceert? Dan zijn Ashwagandha supplementen een goede fit voor jou. Met deze supplementen geniet je van significante stressverlaging en ondersteun je tegelijkertijd je sportprestaties en gezondheid. ]

Voorzorgsmaatregelen om optimaal te genieten van de supplementen

Wanneer je voor het eerst begint met de supplementen is het verstandig om bepaalde risico’s uit de weg te gaan. Over het algemeen kunnen de supplementen geheel risicovrij genomen worden voor 1 tot 3 maanden. Mocht je bepaalde gezondheidsklachten hebben of medicijnen slikken dan is het ten strengste aan te raden om met een medisch expert het gebruik van supplementen te bespreken. Daarnaast kun je ook overwegen om eerst te beginnen met een lagere dosis en kijken hoe je lichaam erop reageert. Lees daarnaast altijd de bijwerkingen zodat je direct kunt handelen mocht je toch ergens last van krijgen. 

Direct aan de slag met Testo Charge of Ashwagandha

Geïnteresseerd in een van de supplementen van Zapply? Ga direct aan de slag! Op onze webshop kun je eenvoudig onze producten bestellen en genieten van onze service. Wij bieden onze klanten altijd 30 dagen bedenktijd en bieden garantie van kwaliteit. Niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. 

Image - 6 (4).png

Verbeter je prestaties met Zapply

Ben je op zoek naar manieren om je sportprestaties te verbeteren en je testosteronniveau te verhogen? Bij ons vind je de beste supplementen voor een betaalbare prijs.

Shoppen

Laat klanten voor ons spreken