News

Zapply Testo Charge: De kracht van Zwarte Maca extract

Dec 18, 2023

Onze Testo Charge supplementen bevatten een krachtige mix van ingrediënten die jouw lichaam perfect ondersteunen om het maximale uit je sportprestaties te halen. Een van de ingrediënten is het extract van Zwarte Maca. Dit is een volledig natuurlijk product dat van origine groeit in het Andesgebergte in Peru en wordt geprezen om zijn vele gezonde effecten. Maar wat is het kruid precies en wat voor impact heeft het op het lichaam na langdurige consumptie? . 


Lees in onze blog van vandaag alles over het Zwarte Maca kruid en hoe consumptie ervan kan bijdragen aan het verbeteren van je energie en uithoudingsvermogen maar ook je vruchtbaarheid. 

Wat is Zwarte Maca

Zwarte Maca wordt met name geconsumeerd door de wortels van de plant te vermalen tot een poeder. Het extract kent een rijke historie aan gebruik in Peru, waar het al duizenden jaren als voedsel en medicatie wordt toegepast. In de afgelopen decennia zien we de populariteit van het kruid weer toenemen omtrent de gezonde eigenschappen van de Maca wortel. Veel mensen die het middel dagelijks gebruiken motiveren hun keuze vanwege het 100% natuurlijk product en de positieve effecten op de gezondheid, libido en vruchtbaarheid. 

De positieve effecten van langdurig Zwarte Maca gebruik

Wanneer je langdurig Zwarte Maca gebruikt kun je van verschillende positieve werkingsmechanismen genieten. Een overzicht van de belangrijkste effecten zijn als volgt:

Impact op libido en vruchtbaarheid

Wanneer je Zwarte Maca neemt kan je libido over tijd toenemen, voor zowel vrouwen als mannen. Onderzoek is nog erg voorbarig en duidelijke conclusies kunnen nog niet altijd getrokken worden. Maar sommige studies suggereren dat het gebruik van Maca de seksuele functie van mannen ondersteunt. Bij een ander onderzoek werd gebruik van 2.000 mg Maca per dag over een periode van 12 weken onderzocht. Hierin werd niet een significant verschil ontdekt in vruchtbaarheid. Meer, groter en langer onderzoek is nodig om conclusies te kunnen trekken over de impact van het middel op de libido en vruchtbaarheid. 

Verhoogd energie

Langdurig Maca gebruik kan je energieniveaus ondersteunen waardoor je lekkerder in je vel zit en meer zin hebt in je dag. Ook kan het daardoor helpen harder te trainen en meer uit je sportsessies te halen. Onderzoek uit 2021 met muizen toonde aan dat de dieren langer door konden gaan in fysieke activiteiten. Ook in studies met mensen werd aangetoond dat vermoeidheid werd gelimiteerd. Onderzoeken met langdurig en dagelijks Maca gebruik van 12 weken toonden aan dat de gemoedstand verbeterde en energieniveaus significant hoger waren dan bij de testgroepen. 

Beperken van menopauze symptomen

Het kruid is populair onder vrouwen in verband met het verzachten van menopauze symptomen. Onderzoek suggereert dat het Maca extract helpt om opvliegers en slechte slaap tegen te gaan tijdens de menopauze. 


Andere positieve effecten van het middel kunnen bestaan uit verbeterde cognitieve functie en anti ontstekende werking. Ook kan het kruid mogelijk helpen om de werking van de spijsvertering te ondersteunen. Meer en groter onderzoek is nodig om alle verschillende gezondheidseffecten te bevestigen, raadpleeg daarom indien mogelijk een arts of medisch expert, mocht je overwegen veel Zwarte Maca toe te voegen. Met name als je al gezondheidsklachten hebt of medicijnen slikt is het verstandig om expert advies op te vragen. 

Zwarte Maca toevoegen aan je dieet met Testo Charge

Onze Zapply Testo Charge supplementen bevatten voor 200 milligram aan Zwarte Maca per capsule. We raden aan drie supplementen per dag te slikken waardoor je dagelijkse dosis op 600 milligram komt te zitten. Dit is een comfortabele dosis die je energieniveaus en libido kan ondersteunen. Elk Testo Charge product bevat 90 capsules waardoor je zeker een maand vooruit kunt. Bestel vandaag nog onze Testo Charge supplementen en ontvang een gratis e-book die je verder helpt op weg. 

  

Image - 6 (4).png

Verbeter je prestaties met Zapply

Ben je op zoek naar manieren om je sportprestaties te verbeteren en je testosteronniveau te verhogen? Bij ons vind je de beste supplementen voor een betaalbare prijs.

Shoppen

Laat klanten voor ons spreken