News

Wat is Testo Charge

Dec 13, 2023

Mannen hebben steeds vaker last van lage testosteronwaarden in het lichaam waardoor je lage energieniveaus en libido kunt ervaren. Het hormoon vormt een essentieel onderdeel van het lichaam en een gezonde concentratie is van essentieel belang om goed in je vel te zitten. De verlaging van testo waardes neemt toe naarmate je ouder wordt, om een hoge energie te blijven houden is het belangrijk om concentraties van het hormoon hoog te houden in het lichaam. Met de Testo Charge supplementen van Zapply kun je op een eenvoudige manier dagelijks testo waardes op peil houden. 


Ontdek in onze blog van vandaag alles over wat onze Zapply Testo Charge product precies is en hoe je het kunt gebruiken om je testo waardes op een goed niveau te hebben. 

Wat zit er in Testo Charge?

Testo Charge is een mix van essentiële vitamines, mineralen en ingrediënten die jouw lichaam helpen op een natuurlijke manier hoge t-levels te ondersteunen. De belangrijkste ingrediënten in onze mix zijn als volgt:


 • Ashwagandha KSM-66:
 • Een van de krachtigste ingrediënten in ons product is Ashwagandha KSM-66. Dit is een natuurlijk product dat duizenden jaren gebruikt wordt door traditionele culturen in India. Het kruid versterkt het immuunsysteem maar kan ook, bij langdurig en dagelijks gebruik, zorgen voor een verlaging van stress en het verhogen van testo waardes waardoor je spiergroei en libido verbeteren. 

 • Vitamine D3:
 • Onder andere je spieren en energieniveau hebben baat bij extra Vitamine 3D. Perfect om je te ondersteunen het maximale uit je trainingen te halen. 

 • Zink:
 • Dit mineraal zorgt ervoor dat je botten gezond blijven en ondersteunt je energielevels. 

 • Magnesium Bisglycinaat:
 • Magnesium helpt ook je spieren goed te functioneren en ondersteunt je energieniveaus. 


  Naast bovenstaande ingrediënten zit er ook Zwarte Maca extract, Boron, Shilajit, Cordyceps Militaris, Calcium Gluconaat, Vitamine B6, Maria Distel en Koper in onze Testo Charge mix. Elk van deze ingrediënten ondersteunt het lichaam om het maximale te halen uit fysieke prestaties en trainingen. 


  De mix van bovenstaande componenten is perfect voor mannen die natuurlijke testo waardes willen laten stijgen om lekkerder in hun vel te zitten. Daarnaast helpt het je het maximale uit jouw trainingen te halen. 

  De impact van Testo Charge Supplementen

  Onze Testo Charge Supplementen worden geadviseerd om 3 keer per dag te slikken. Na ongeveer 4 tot 6 weken, afhankelijk van persoonlijke factoren (waaronder gewicht, dieet en gezondheid), kun je optimale resultaten verwachten. De belangrijkste effecten van Testo Charge zijn als volgt;


  • Natuurlijk je t-levels ondersteunen
  • Meer energie en motivatie om hoog te presteren
  • Het maximale uit je trainingen halen op een natuurlijke manier door hogere energieniveau, motivatie en hoge testo waardes waardoor spieren beter ontwikkelen

  Is dit iets wat jij zoekt? Bekijk dan onze Testo Charge producten in onze webshop en ga meteen aan de slag!

  Het voordeel van hogere testosteron waardes

  Wanneer je ouder wordt nemen de natuurlijke testosteron concentraties in het lichaam af. In je twintiger jaren zitten de niveaus erg hoog om vervolgens af te nemen. Wanneer je dermate lage testo waardes hebt, kan dit echter impact hebben op hoe je je voelt. Zo kun je je erg moe voelen en zelfs depressief. Hoge testosteronniveaus zijn dus van essentieel belang om als man maximaal te kunnen presteren. 

  Beginnen met Testo Charge

  Geïnteresseerd in onze Test Charge Supplementen? Bestel vandaag nog onze supplementen en ontvang een gratis beker of E-book. Bij Zapply garanderen wij 100% tevredenheid, niet tevreden is geld terug. Daarnaast zijn onze producten 100% natuurlijk en volledig vegan en HALAL gecertificeerd.

  Image - 6 (4).png

  Verbeter je prestaties met Zapply

  Ben je op zoek naar manieren om je sportprestaties te verbeteren en je testosteronniveau te verhogen? Bij ons vind je de beste supplementen voor een betaalbare prijs.

  Shoppen

  Laat klanten voor ons spreken