Verzenden & Retourneren

Verzenden

Voor de verzending werken wij samen met DHL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 1 werkdag, als je voor 23.00 uur besteld is je bestelling vaak de volgende dag al in huis! Wanneer je na 4 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. 

 

Wij bieden Gratis Verzending op al onze producten in de benelux

 

 

Bezorging via DHL 

DHL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van DHL je het pakket kunt afhalen. Je hebt 7 dagen de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd. 

 

Ophalen op een DHL Ophaalpunt 

Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een ophaalpunten bij DHL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een DHL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen een week ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.

 

Retourneren

Na ontvangst van uw producten heeft u 30 dagen de tijd om melding te maken als u de producten wilt retourneren. Hiervoor online het herroepingsformulier downloaden en printen. Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 30 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Zapply.nl

 

 

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden. 

  GRATIS verzending

  voor 23:00 besteld= morgen in huis

  Niet goed=Geld terug

  Mocht je niet tevreden zijn kun je alles gratis retourneren

  Gecertificeerd & getest

  Al onze producten zijn onafhankelijk getest& gecertificeerd