News

Ashwagandha Capsules: De voordelen t.o.v. andere gebruiksmethodes

Nov 06, 2023

Traditioneel gezien wordt Ashwagandha gebruikt als thee of smeersel. Tegenwoordig is het met name populair om het kruid te slikken in de vorm van capsules (ook wel supplementen). Wellicht wil je starten met het gebruiken van Ashwagandha, of je gebruikt al een tijdje, en ben je benieuwd naar andere gebruiksmethodes? Dan ben je bij onze blog aan het juiste adres. Vandaag zoomen we in op verschillende gebruiksmethodes en bekijken we de voordelen van Ashwagandha capsulus

Traditionele Ashwagandha gebruiksmethodes 

Vroeger hadden traditionele volken niet de mogelijkheid om supplementen of capsules te gebruiken. Ashwagandha werd geconsumeerd door het middel eerst te bewerken. Door de bladeren en wortels van de plant te vermalen tot een poeder ontstond er een product dat verder verwerkt kon worden. Met toevoeging van een klein beetje water ontstaat er een smeersel. Door het poeder in heet water te laten trekken ontstaat een thee, lees hieronder meer over de implicaties van beide gebruiksmethodes:


 • Ashwagandha Smeersel:
 • Met een klein beetje water en Ashwagandha poeder ontstaat een smeersel dat makkelijk toegebracht kan worden op de huid. De ontstekingsremmende werking van het middel komt goed aan bod. Wonden, pijntjes of  ontstekingen in de spieren konden verholpen worden door het mengsel direct op de pijnlijke plek te smeren. 

 • Ashwagandha Thee:
 • Door Ashwagandha als thee te drinken kan de gebruiker een stuk meer werkingsmechanismen ervaren dan dat de gebruiker merkt bij directe plaatsing op de huid. Dit komt doordat je bij het drinken van Ashwagandha thee daadwerkelijk de werkzame stof inslikt. Hierdoor kun je verschillende positieve effecten ervaren, waaronder verlaagde stress, hogere energie niveaus en verhoogde testo waardes

  Voordelen van Ashwagandha capsules

  Traditionele gebruiksmethodes hebben elk hun eigen werking en voordelen. Echter, zien we dat het gebruik van Ashwagandha capsules bij uitstek het populairst is. Waarom is dit het geval? De voordelen van Ashwagandha supplementen zijn als volgt:


 • Geen bewerkingstijd:
 • Met de Ashwagandha capsules ben je geen tijd kwijt om het middel te bewerken. Bij een thee moet je eerst het middel laten trekken, wat makkelijk een aantal minuten kan duren. Met supplementen bespaar je veel tijd en kun je het makkelijk toevoegen aan je bestaande eetpatroon. Hierdoor kun je makkelijker garanderen dat je dagelijks je supplementen neemt om zo de gewenste effecten te kunnen bewerkstelligen. 

 • Exacte dosis:
 • De supplement dosis staat vast per capsule. Bij Zapply bevat elke capsule een dosis van 500 milligram. Hierdoor weet je exact wat je inneemt en kun je goed monitoren wat de impact van een bepaalde Ashwagandha dosis is op jouw lichaam. Zo kun je je dosis aanpassen naar jouw gewenste resultaten. Wanneer je bijvoorbeeld Ashwagandha thee drinkt hangt de sterkte van het middel volledig af van hoe lang je trekt en hoeveel van het kruid in de thee zit. Hierdoor weet je nooit exact hoeveel Ashwagandha je precies neemt. 

 • Lange tijd vooruit met supplementen:
 • Onze Ashwagandha supplementen bevatten 60 capsules per product. Hierdoor kun je tot wel twee maanden vooruit met een enkele product. Hierdoor is het een stuk voordeliger en makkelijker om Ashwagandha supplementen te gebruiken. 

  Direct beginnen met onze Zapply Ashwagandha capsules

  Wil je direct aan de slag met Ashwagandha? Bekijk dan onze eigen Zapply Ashwagandha supplementen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn ook nog eens vegan en HALAL gecertificeerd. Vandaag voor 20:00 besteld is morgen in huis!

  Image - 6 (4).png

  Verbeter je prestaties met Zapply

  Ben je op zoek naar manieren om je sportprestaties te verbeteren en je testosteronniveau te verhogen? Bij ons vind je de beste supplementen voor een betaalbare prijs.

  Shoppen

  Laat klanten voor ons spreken