News

Ashwagandha gebruik: Wanneer op de dag innemen?

Nov 06, 2023

Wanneer je Ashwagandha dagelijks slikt, kun je ervoor kiezen om het middel standaard in de ochtend of bijvoorbeeld avond in te nemen. Afhankelijk van wanneer je het extract consumeert kan de ervaring en impact op jouw dag anders zijn. Om het meeste uit je Ashwagandha gebruik te halen is het daarom goed om te weten wat je kunt doen qua dosis en tijd van inname om zo te voldoen aan jouw persoonlijke voorkeur. 


Lees in deze blog meer over wanneer je het beste Ashwagandha kunt slikken ten behoeve van jouw persoonlijke voorkeur. 

Ochtend versus Avond gebruik van Ashwagandha

De tijd van inname kan mogelijk je Ashwagandha ervaring tot zekere hoogte bepalen. Echter, behoort de dosis en persoonlijke factoren (waaronder gewicht, dieet en gezondheid) tot de belangrijkste factoren die je ervaring vormen. Of je het kruid nou in de ochtend, middag of juist avond moet nemen, hangt volledig af van je persoonlijke voorkeur. Ashwagandha heeft een breed scala aan gezondheidsvoordelen en prestatieverhogende effecten


Een van de populairste redenen voor mensen om Ashwagandha te gebruiken is voor de stressverlagende eigenschappen. Wanneer je het middel elke dag in de ochtend neemt, heb je het voordeel dat je over de loop van de dag een rustiger en kalmer gevoel ervaart. Neem je het kruid juist in de avond, dan zul je voor het slapen gaan een stuk rustiger voelen wat je kan helpen om goed in slaap te vallen. Afhankelijk van wat jouw voorkeur is, kun je de afweging maken om Ashwagandha juist in de ochtend of avond te nemen. Ben je juist een fervent sporter? Dan is het verstandig om de inname van het extract aan te passen aan je sportregime. Wanneer je vaak sport aan het einde van de middag (bijvoorbeeld na werk) is het handig om Ashwagandha in de ochtend of in de middag rond lunchtijd te slikken. De verhoogde energie niveaus die je dan ervaart zullen beter samenvallen met je sportmomenten. 

Ashwagandha supplementen nemen na een maaltijd

Of je Ashwagandha nou in de ochtend, middag of avond wil nemen is het hoe dan ook verstandig om het middel na een maaltijd te gebruiken, omdat de maag soms gevoelig kan reageren op het kruid. Door eerst wat te eten bescherm je als het ware je maag tegen het middel en zul je minder snel last krijgen van maagklachten. Op een lege maag valt een dosis nou eenmaal een stuk zwaarder. 

Zelf beginnen met onze Zapply Ashwagandha Supplementen?

Ben je geïnteresseerd in het nemen van Ashwagandha? Dan ben je bij Zapply aan het juiste adres. Onze producten zijn van topkwaliteit en de Zapply Ashwagandha supplementen zijn volledig gecertificeerd volgens GMP en HALAL voorwaarden. Geniet van onze snelle service, bestel voor 20:00 en ontvang je bestelling morgen in huis!
Image - 6 (4).png

Verbeter je prestaties met Zapply

Ben je op zoek naar manieren om je sportprestaties te verbeteren en je testosteronniveau te verhogen? Bij ons vind je de beste supplementen voor een betaalbare prijs.

Shoppen

Laat klanten voor ons spreken