News

Gebruik Ashwagandha voor je fitness: Verbeterde spiergroei en herstel

Oct 25, 2023

Wij van Zapply merken het steeds meer in onze klantenbasis. Naast gezondheid fanaten beginnen steeds meer sporters en fitness gangers onze Ashwagandha supplementen te nemen. En dit is niet geheel gek wanneer je kijkt naar de positieve effecten die gebruikers ervaren. Het Ashwagandha extract kan namelijk sport prestaties verbeteren en de spiergroei bevorderen. Zo haal je het maximale uit je trainen. 


Lees in onze blog hoe Ashwagandha supplementen kunnen helpen jou het maximale uit je fitness training te halen en hoe het extract ervoor zorgt dat je spiergroei en herstel verbetert. 

Verhoging van testosteron bij langdurig Ashwagandha gebruik

Wanneer je langdurig, denk aan minimaal 4 weken, en dagelijks Ashwagandha supplementen slikt, kun je als gebruiker zeer prettige gezondheidsvoordelen ervaren. Een van de voornaamste redenen is het effect op het stresshormoon cortisol. Afhankelijk van de dosis kan de gebruiker al na 42 dagen significant lagere niveaus van het stresshormoon ervaren in het lichaam, hierdoor wordt het een stuk rustiger en verbetert onder andere ook je slaap. Echter, kan Ashwagandha ook voor fitness fanaten interessant zijn die een natuurlijk testosteron verhogend middel zoeken. Lees hieronder de verschillende effecten van Ashwagandha die impact hebben op jouw fitness: 


Toename van testosteron in het bloed: 

Bij langdurige inname van Ashwagandha kan het lichaam een significante verhoging van testosteron ervaren. Uit studies blijkt dat een groep gebruikers van het kruid tot wel 15% meer meetbaar testosteron had dan de placebo testgroep. Verhoogd testosteron kan helpen bij de spiergroei waardoor je het maximale uit je trainingen kunt halen. 


Verbeterde conditie en hogere energieniveau:

Gebruikers van Ashwagandha supplementen kunnen significant hogere energie ervaren. Ook kan het uithoudingsvermogen verbeteren. Zo kun je langer en harder trainen waardoor je je meer uit je fitness routine kunt halen. Een efficiënte training is immers essentieel voor goede spiergroei. 


Meer en beter slapen:

Doordat het middel helpt je stress te verlagen wordt je rustiger en kalmer. Dit kan je slaap bevorderen wat essentieel is voor het spierherstel. Wanneer je Ashwagandha neemt kun je niet alleen harder trainen, ook kun je beter in slaap vallen waardoor je maximaal kunt herstellen. 

Zelf beginnen met Ashwagandha supplementen

Waarom zou je Ashwagandha moeten kiezen boven andere testosteron stimulerende middelen? Simpel, het kruid is een natuurlijk product. Daardoor biedt het middel een stuk minder gezondheidsrisico's dan andere niet natuurlijke middelen. Ook zijn Ashwagandha supplementen erg makkelijk te gebruiken doordat je ze elke dag als supplementen kunt slikken. Ga nu direct aan de slag met onze Zapply Ashwagandha supplementen! Vandaag voor 20:00 besteld en morgen in huis. Niet tevreden? Stuur ons product binnen 30 dagen terug en ontvang al je geld terug! 

Image - 6 (4).png

Verbeter je prestaties met Zapply

Ben je op zoek naar manieren om je sportprestaties te verbeteren en je testosteronniveau te verhogen? Bij ons vind je de beste supplementen voor een betaalbare prijs.

Shoppen

Laat klanten voor ons spreken