News

De negatieve effecten van lage Testosteron niveaus

Jan 02, 2024

Mannen die ouder worden kunnen een verlaging in testosteron waardes ervaren. Tijdens je puberteit schieten je testo niveaus omhoog om tot je twintiger jaren hoog te blijven. Vanaf je dertigste kunnen de t-waardes afnemen in je lichaam, wat allerlei neveneffecten tot gevolg heeft, voor zowel mannen als vrouwen. Het hormoon is namelijk een belangrijk onderdeel voor de werking van het lichaam. Door gebruik te maken van Testo Chargo supplementen kun je je t-niveaus weer omhoog krikken waardoor je een stuk beter in je vel kan gaan zitten.


Lees in onze blog van vandaag wat de effecten zijn van lage testosteron waardes en hoe Testo Charge kan helpen je t-niveaus weer omhoog te krikken om beter in je vel te zitten. 

Hoe verlaging van Testosteron Niveaus ontstaat

De aansturing van testosteron productie vindt plaats vanuit de hersenen. Wanneer hier een verstoring optreedt wordt ook de stimulering van testosteron aanmaak gelimiteerd. Hierdoor gaan je T-waardes over tijd dalen. De afname in aanmaak van het hormoon kan het gevolg zijn van verschillende facturen. Mannen die ouder worden gaan over tijd steeds minder testo aanmaken maar ook externe factoren kunnen een rol spelen bij de daling van het hormoon. 


Chronische stress kan ook een beperkende factor hebben op je t-waardes. Dat komt omdat cortisol, het stresshormoon, de aanmaak van testosteron kan beïnvloeden. Daarnaast kunnen andere factoren zoals weinig sporten, ongezond eten, ziektes ook een rol spelen op je testo aanmaak.  

De impact van lage Testosteron Waardes

Hoge testo waardes zijn voor zowel mannen als vrouwen een krachtig hormoon. Een lage T-concentratie kan impact hebben op verschillende facetten van je leven. De belangrijkste effecten zijn als volgt:

Lage energie en motivatie

Wanneer je t-waardes laag zijn kan dit significant je energieniveaus beïnvloeden. Je kunt je erg gemotiveerd en depressief voelen. Daardoor kan testosteron een essentiële rol spelen in je mentale gezondheid. Daarnaast zorgen de lage testosteron waardes er ook voor dat je minder uit je sport training haalt. 


Lage libido

Testosteron is een belangrijk hormoon voor je libido. Bij een lage waarde zul je minder zin hebben in seks wat ook de relatie met je partner kan beinvloeden. 


Toename lichaamsvet

Ook kun je meer lichaamsvet gaan opbouwen. Testosteron stimuleert de afname van vet door spieropbouw te ondersteunen. Bij lage t-waardes wordt je vet dus minder snel omgezet in spieren. 


Haaruitval

Mannen met lage testosteron waardes zullen ook minder haargroei of zelfs haaruitval kunnen ervaren. 

Testo Charge als topmiddel voor uw testo niveau

Wil je voorkomen dat je t-waardes omlaag gaan of wil je testosteron direct verhogen omdat je al negatieve effecten ervaart? Dan kunnen de Zapply Testo Charge supplementen jou helpen! De Testo Charge supplementen bevatten een perfecte mix van ingrediënten die allemaal met zorg zijn uitgekozen om de aanmaak van testosteron in het lichaam op een 100% natuurlijke manier te ondersteunen. Bestel vandaag nog onze Testo Charge supplementen en ontvang een gratis e-book die je verder helpt op weg.
Image - 6 (4).png

Verbeter je prestaties met Zapply

Ben je op zoek naar manieren om je sportprestaties te verbeteren en je testosteronniveau te verhogen? Bij ons vind je de beste supplementen voor een betaalbare prijs.

Shoppen

Laat klanten voor ons spreken