News

Zapply Aswhagandha Supplementen krijgt top rating op Ashwaganda.nl

Oct 23, 2023

Onze Zapply Ashwagandha supplementen hebben een top rating ontvangen op de website Ashwaganda.nl. De Nederlandse website voor alle informatie omtrent Ashwagandha en gerelateerde producten. 


Lees in onze blog van vandaag meer over de review van Ashwagandha.nl, onze Zapply Ashwagandha supplementen en hoe deze zich verhouden tot de rest van de markt. 

Review Ashwagandha.nl op Zapply Supplementen

Ashwagandha.nl is een leidende website omtrent Ashwagandha en andere natuurlijke gezondheid stimulerende producten op de markt. De website beoordeelt producten op basis van een viertal categorieën, deze bestaan uit het volgende: 


  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Kwaliteitsnormen
  • Hoeveelheid van extract
  • Gezondheid en duurzaamheid

De Nederlandse website is positief over de prijs-kwaliteitverhouding van onze Zapply Ashwagandha supplementen. Voor 19,95 euro krijg je namelijk 60 capsules met elk 500 milligram aan Ashwagandha extract. Daarmee heeft het product genoeg capsules om tot wel twee maanden dagelijks te gebruiken en bevatten ze een comfortabele dosis. Een bijkomend voordeel is dat onze Zapply supplementen volledig vegan proof zijn doordat er geen melk wordt gebruikt in het productieproces. Ashwaganda.nl noemt wel dat het weglaten van melk mogelijk impact kan hebben op de werking van het Ashwagandha KSM-66 extract, afhankelijk van het specifieke doel waarvoor je het middel wilt gebruiken. Verder worden de strenge kwaliteitsnormen die wij bij Zapply hanteren gewaardeerd. Onze Ashwagandha supplementen zijn volledig GMP-, HACCP- en HALAL-gecertificeerd. GMP staat voor Good Manufacturing Practices en garandeert dat het supplement volgens strikte kwaliteitsnormen wordt geproduceerd. 

Perfecte score voor Zapply Ashwagandha

Wij van Zapply zijn blij met de top rating die onze Zapply Ashwagandha supplementen hebben ontvangen van Ashwaganda.nl. Voor alle vier de categorieën heeft ons product vijf sterren ontvangen waardoor wij kunnen genieten van een perfecte score. 

Rating van Zapply Ashwagandha op Ashwaganda.nl - bron; Ashwaganda.nl

Zelf aan de slag met Zapply Ashwagandha

Je kunt zelf makkelijk en snel aan de slag met Zapply Ashwagandha. Bestel gemakkelijk onze website, voor 20:00 besteld is morgen in huis. Ben je niet tevreden? Bij Zapply krijg je 30 dagen bedenktijd en kun je onze producten gratis retourneren, zonder zorgen. Image - 6 (4).png

Verbeter je prestaties met Zapply

Ben je op zoek naar manieren om je sportprestaties te verbeteren en je testosteronniveau te verhogen? Bij ons vind je de beste supplementen voor een betaalbare prijs.

Shoppen

Laat klanten voor ons spreken