4 Allerdaagse dingen die je testosteron verlagen 📉

1. Hormoon verstorende stoffen

We leven in een wereld waar kunststoffen overal aanwezig zijn, inclusief in onze voeding- en allerdaagse producten. Je kunt denken aan deodorant, shampoo , schoonmaakmiddelen, etc. Maar ook sommig fruit wordt ondergespoten met chemicaliën

Deze onnatuurlijke stoffen kunnen een grote impact hebben op de productie van testosteron.

Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk te kiezen voor natuurlijke en biologische producten

2. Weinig slaap& beweging

Iedereen weet hoe belangrijk slaap is toch slapen de meeste mannen niet genoeg. Om je testo niveau zo hoog mogelijk te houden wil je ervoor zorgen dat je minimaal 7 uur slaapt iedere avond en veel in beweging blijft. Wij raden aan om minimaal 5x per week sportieve activiteiten te verrichten en zo gezond te blijven.

3. Slechte voeding 🍔

Tenslotte, onze moderne voedingsgewoonten zijn ook van invloed op onze testo niveau's. Bewerkte voedingsmiddelen bevatten vaak grote hoeveelheden suiker, ongezonde vetten en additieven die kunnen leiden tot gewichtstoename en ontstekingen. Deze kunnen op hun beurt de productie van testo beïnvloeden.

4. Stress 😓

Tenslotte is chronische stress een grote boosdoener als het gaat om onze testo-niveaus. De constante blootstelling aan stress leidt tot een verhoogde productie van het stresshormoon cortisol. Wanneer cortisolniveaus langdurig verhoogd zijn, kan dit leiden tot een verlaging van het testo-niveau. Bovendien kan aanhoudende stress leiden tot slaapstoornissen, gewichtstoename en mentale vermoeidheid, die allemaal bijdragen aan een verdere afname van testosteron in ons lichaam. Het beheersen en verminderen van dagelijkse stress is daarom essentieel om een gezond testo-niveau te behouden.

Houd je testosteron op peil met Zapply

✅Vandaag besteld=morgen in huis

✅Gratis Testo optimalisatie E-book t.w.v €14,95

✅Gratis Testosteron Kookboek t.w.v €14,95

SHOP NU