6 Natuurlijke manieren hoe jij je testosteron op peil kunt houden...

1. Optimale slaap 🛌

Voldoende slaap is essentieel voor herstel en de balans van hormonen, waaronder testosteron. Te weinig slaap heeft grote effecten op je testosteronniveau. Richt je op 7 tot 9 uur ononderbroken slaap per nacht. Daarnaast is het verminderen van stress cruciaal voor het optimaliseren van je testosteronniveaus. Je kunt bijvoorbeeld meditatie beoefenen waarbij je let op je ademhaling.


2. IJstherapie 🧊

Elke dag starten met een koude douche of ijsbad is niet alleen goed voor je testosteron productie. Maar biedt daarnaast allerlei voordelen voor je algehele gezondheid. Zoals: het verminderen van stress, verbeteren van het immuunsysteem en het verstrekt je mentale veerkracht.

3. Xeno-oestrogenen ❌

Xeno-oestrogenen, gevonden in plastics, shampoos, deodorants en pesticiden, imiteren de werking van oestrogeen en kunnen testosteron niveaus negatief beïnvloeden. Kies voor organische en natuurlijke verzorgingsproducten en vermijd voedsel en producten verpakt in plastic waar mogelijk.

4. Optimale training🏋️

Focus op compound oefeningen zoals squats, deadlifts en bench presses om de productie van testosteron te stimuleren. Regelmatige cardio is ook belangrijk voor het handhaven van een gezond hart en het beheren van je gewicht, beide zijn belangrijk voor gezonde testosteron niveaus.

5. Ideale voeding🥩

Eet een gebalanceerd dieet rijk aan gezonde vetten, eiwitten, en vezels. Zinkrijke voedingsmiddelen, zoals oesters en pompoenpitten, en voedingsmiddelen rijk aan vitamine D, zoals vette vis, eieren zijn cruciaal voor het optimaliseren van je testosteron. Vermijd overmatige consumptie van alcohol, suiker en bewerkte voedingsmiddelen, aangezien deze je testosteron niveaus kunnen verlagen.

6. Supplementen 💊

Als aanvulling op een gezonde levensstijl kun je ook supplementen gebruiken.

Testo Charge is een mix van natuurlijke ingrediënten zoals: Vitamine D3, Zink & Ashwagandha. Wij namens Zapply hebben de meest populaire en effectieve ingrediënten in 1 mix verpakt.

Deze ingrediënten ondersteunen jou testosteron productie op een natuurlijke wijze.

Testo Charge wordt al gebruikt door duizenden mannen in Nederland& België.

Je kan het vandaag uitproberen en gebruik: 'ZAPPLY15' voor 15% korting