6 Manieren hoe jij je testo op peil kunt houden na je 40e 🧬

1.Slaap& stress 🛌

Voldoende slaap is essentieel voor herstel en balans van hormonen, waaronder testo. Te weinig slaap heeft grtote effecten op je testo. Richt je op 7-9 uur ononderbroken slaap per nacht. Daarnaast is het verminderen van stress cruciaal voor het optimaliseren van je testo niveaus. Je kunt bijvoorbeeld meditatie uitvoeren en letten op je ademhaling


2. IJstherapie 🧊

Elke dag starten met een koude douche of ijsbad is niet alleen goed voor je testo productie. Maar biedt daarnaast allerlei voordelen voor je algehele gezondheid. Zoals: het verminderen van stress, verbeteren van het imuunsysteem en het verstrekt je mentale veerkracht.

3. Xeno-oestrogenen 🧴

Xeno-oestrogenen, gevonden in plastics, shampoos, deodorants en pesticiden, imiteren de werking van oestrogeen en kunnen testo niveaus negatief beïnvloeden. Kies voor organische en natuurlijke verzorgingsproducten en vermijd voedsel en producten verpakt in plastic waar mogelijk.

4. Optimale training🏋️

Focus op compound oefeningen zoals squats, deadlifts en bench presses om de productie van testo te stimuleren. Regelmatige cardio is ook belangrijk voor het handhaven van een gezond hart en het beheren van je gewicht, beide zijn belangrijk voor gezonde testo niveaus.

5. Voeding 🥩

Eet een gebalanceerd dieet rijk aan gezonde vetten, eiwitten, en vezels. Zinkrijke voedingsmiddelen zoals oesters en pompoenpitten, en voedingsmiddelen rijk aan vitamine D zoals vette vis, zijn cruciaal. Vermijd overmatige consumptie van alcohol, suiker en bewerkte voedingsmiddelen, deze kunnen testo niveaus verlagen.

6. Supplementen 💊

Als aanvulling op een gezonde levensstijl kun je ook supplementen gebruiken. Testo Charge is een mix van natuurlijke ingrediënten zoals: Vitamine D3, Zink & Ashwagandha.

Deze ingrediënten ondersteunen jou testo productie op een natuurlijke wijze.

Testo Charge wordt al gebruikt door duizenden mannen in NL+BE

Je kan het vandaag uitproberen en gebruik: 'ZAPPLY15' voor 15% korting

SHOP NU

Waarom klanten voor ons kiezen🤝

  • Professioneel Geteste producten

  • 100% Natuurlijke Ingrediënten

  • VEGAN, HALAL& GMP Gecertificeerd

  • Plastic Vrije Verpakkingen

  • 30 Dagen Gratis Retourneren

logo

Anderen