News

Verbeter je sportprestaties met Ashwagandha

Oct 09, 2023

Ben je veel aan het sporten en zoek je naar een natuurlijke sportprestatie verhogende middel? Dan is Ashwagandha het kruid voor jou. Het natuurlijke middel biedt verschillende gezondheidsvoordelen en prestatie verbeterende effecten, zo blijkt uit toenemende experimenteel onderzoek in de moderne wetenschap. De effecten bestaan onder andere uit verbeterde spierkracht en de gebruiker kan langer en harder trainen. 


Lees in onze blog de verschillende werkingen die Ashwagandha heeft om je sportresultaten te ondersteunen. 

Ashwagandha gebruik voor sporten

De effecten van Ashwagandha treden op na langdurig en dagelijks gebruik. Afhankelijk van je gewicht en dosis die neemt kun je tussen de 4 en 12 weken een verbetering zien in je sportresultaten. Dit kan makkelijk door het kruid dagelijks te consumeren in de vorm van een supplement. Onze product bij Zapply is ideaal voor de startende en ervaren gebruik van Ashwagandha. Onze supplementen zijn volledig GMP-, HACCP- en HALAL gecertificeerd en worden direct de volgende dag bezorgd bij jou thuis. De sport verbeterende kwaliteiten van Ashwagandha bestaan uit het volgende:


  • Spierkracht neem toe
  • Verbeterde slaap
  • Meer energie en verhoogde uithoudingsvermogen
  • Verbeterde weerstand

Onderzoek heeft aangetoond dat consistent gebruik van Ashwagandha zorgt voor een hoger testosteronniveau in het lichaam. Het hormoon heeft verschillende voordelen, waaronder het verlagen van de cortisolspiegel waardoor je minder stress ervaart en stimuleert spiergroei. Om die reden kan het kruid goed gebruikt worden als natuurlijk middel om spiergroei te ondersteunen wanneer je actief traint. Ook helpt Ashwagandha je slaap te verbeteren. Bij dagelijkse inname wordt de gebruiker kalmer en kan slapeloosheid significant afnemen. Een goede nachtrust is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van je spieren, waardoor je optimaal kan profiteren van je training. Daarnaast kan Ashwagandha er ook voor zorgen dat je meer energie hebt en langer door kunt. Hierdoor kun je langer door trainen en dus meer spiermassa ontwikkelen. Een ander effect is een verbetering van de weerstand. Het immuunsysteem helpt onder andere het lichaam te vechten tegen infecties, maar kan ook helpen bij het sneller herstellen van schade na langdurige training. 

Conclusie

Ashwagandha is een ideaal supplement voor de sporter die verbeterde prestaties en spiergroei wilt zien en tegelijkertijd de behoefte heeft om een natuurlijk middel te gebruiken. Daarnaast is het middel ook goed voor spierherstel om het maximale uit je training te halen. Als je besluit om Ashwagandha te consumeren, is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen en medisch advies te vragen voordat je het dagelijks gaat gebruiken, met name als medicijnen gebruikt

Image - 6 (4).png

Verbeter je prestaties met Zapply

Ben je op zoek naar manieren om je sportprestaties te verbeteren en je testosteronniveau te verhogen? Bij ons vind je de beste supplementen voor een betaalbare prijs.

Shoppen

Laat klanten voor ons spreken