Ashwagandha KSM-66

Dit is een speciaal extract van ashwagandha gemaakt voor sporters. Dit kruid wordt traditioneel gebruikt als adaptogeen en kan bijdragen aan de vermindering van stress. Daarnaast staat het ook bekend om hetverbeteren van de testosteron niveau's en de spermaproductie.

Bekijk deze studie over Ashwagandha KSM- 66:

-Examining the Effects of Herbs on Testosterone Concentrations in Men: A Systematic Review

 
Bekijk Studie

Vitamine D3

Iedereen weet hoe belangrijk het is om zonlicht te ontvangen toch krijgen wij in Nederland& België hier weinig van binnen. Vitamine D3 heeft allerlei voordelen en draagt daarnaast ook bij aan de ondersteuning van gezonde hormoon productie.

Bekijk deze studie over Vitamine D3:

- Effect of vitamin D supplementation on testosterone levels in men

Bekijk Studie

Zink

Dit is een heel belangrijk mineraal die bijdraagt aan veel functies in het lichaam vooral voor mannen is dit zeer interessant omdat het bij kandragen bij de productie van testosteron en het verhogen van libido! Een tekort aan zink zorgt ook voor een afname van de spermaproductie bij mannen

Bekijk deze studie over Zink:

-Zinc status and serum testosterone levels of healthy adults

Bekijk Studie

Magnesium

Magnesium is een essentieel mineraal dat betrokken is bij veel processen in het lichaam, waaronder de ondersteuning van een gezond cardiovasculair systeem, verbetering van de spierfunctie en ook mogelijk de testosteron niveau's verhoogt.

Bekijk deze studie over Magnesium:

-Effects of magnesium supplementation on testosterone levels of athletes and sedentary subjects at rest and after exhaustion

Bekijk Studie

Zwarte Maca

Dit is een kruid die al jaren wordt gebruikt voor zijn uitzonderlijke krachten bij het verhogen van de libido. Ook kan het helpen bij de spermaproductie & sperma kwaliteit bij mannen.

Bekijk deze studie over maca:

-Effect of Lepidium meyenii (MACA) on sexual desire and its absent relationship with serum testosterone levels in adult healthy men

Bekijk Studie

Shilajit

Dit is een mineraal gewonnen uit midden Azië. Deze is in de afgelopen jaren enorm populair geworden in het westen voor het ondersteunen van de seksuele functies bij zowel mannen als vrouwen.

Bekijk deze studie over Shilajit:

-Clinical evaluation of purified Shilajit on testosterone levels in healthy volunteers

Bekijk Studie

Cordyceps Militaris

Dit is een paddenstoel die bijdraagt aan de energie niveau's bij mensen ook bevordert dit zorgt voor meer setjes in de gym en een verbeterd uithoudings vermogen

Bekijk deze studie over Cordyceps Militaris:

-Cordyceps militaris improves tolerance to high intensity exercise after acute and chronic supplementation

Bekijk Studie

Boron

Boron is een spoorelement dat van nature voorkomt in voedingsmiddelen zoals noten, peulvruchten en groene. Boron kan helpen bij het verhogen van de Vrije Testosteron niveau's bij mannen.

Bekijk deze studie over boron:

-Nothing Boring About Boron

Bekijk Studie

Calcium Gluconaat

Dit is een mineraal dat bekend staat om de bot gezondheid. Daarnaast kan het ook helpen bij het verbeteren van de spierfuncties en gezondheid van de lever.

Bekijk deze studie over Calcium Gluconaat:

-Comparison of neuromuscular blockade recovery co-administered with neostigmine and different doses of calcium gluconate: a randomized control trial

Bekijk Studie

Maria Distel

Dit is een plant die wij aan de formule hebben toegevoegd voor extra gezondheid en veiligheid. Maria Distel zorgt namelijk voor een gezonde werking van de lever hierdoor is het supplement veilig om dagelijks in te nemen.

Bekijk deze studie over Maria Distel:

-Milk thistle in liver diseases: past, present, future

Bekijk studie

Vitamine B6

Vitamine B6 is een vitamine die zich voornamelijk bevindt in vlees en groente. Dit helpt bij het versterken van het immuunsysteem en ondersteunt de energielevels in het lichaam.

Bekijk deze studie over Vitamine B6:

-Immune Function and Micronutrient Requirements Change over the Life Course

Bekijk studie

Koper

Belangrijk mineraal met veel voordelen. Wij hebben koper voornamelijk toegevoegd aan de mix omdat een kleine hoeveelheid helpt bij de opname van zink supplementatie.

Bekijk deze studie over Koper:

-The Effect of a Multivitamin and Mineral Supplement on Immune Function in Healthy Older Adults: A Double-Blind, Randomized, Controlled Trial

Shop Collection

Waarom klanten voor ons kiezen🤝