Hoe Rob (53) zijn testosteron met 35% heeft verhoogd met
4 simpele stappen


Rob heeft zijn testosteron op natuurlijke wijze verhoogd van 12,5 nl naar 16,5 nl binnen 3 maanden tijd op 53 jarige leeftijd. Een stijging van maar liefst 35%, waardoor hij zich energieker en fitter voelt dan ooit. Rob wilde graag weten of Testo Charge echt werkte, dus liet hij een bloedtest doen vóór en na gebruik van het supplement& levenstijl tips. Deze resultaten kun je hier zien. In dit korte artikel leggen we de 5 stappen uit hoe hij dat heeft gedaan en hoe jij dit ook kunt bereiken.

1. Weet wat je testosteron momenteel verlaagt


Veel mannen hebben een laag testosteron niveau zonder dat ze dit weten. Voordat je begint met optimaliseren, moet je weten wat je testosteron momenteel verlaagt. Naast het feit dat je testosteron na je 30e met 1% per jaar afneemt. Zijn er zoveel dingen tegenwoordig die je testosteron killen, zoals al het bewerkte eten in de supermarkt, sojaproducten, en sanitaire producten met oestrogeenverhogers en een toenamde van plastics. Ons lichaam is niet gemaakt voor een heleboel moderne bewerkte producten. Een laag testosteron heeft veel nare effecten op je humeur, libido en algehele energie& drive....

2. Optimaliseer je slaap


Tegenwoordig zitten we voor het slapen gaan nog te veel op onze telefoon of kijken we tot te laat naar Netflix, waardoor je slaapkwaliteit flink vermindert. Tijdens je slaap wordt je testosteron geproduceerd; het is daarom cruciaal dat je 7-8 uur per nacht slaapt. Om tot een betere nachtrust te komen, is het aan te raden om geen telefoon te gebruiken 30 minuten voor je gaat slapen en zorg daarnaast voor een donkere & koele slaapomgeving.

3. Transformeer je trainingen


Probeer 3-5 keer per week aan krachttraining te doen. Daarnaast is het belangrijk om tijdens je trainingen jezelf te pushen en tot het uiterste te gaan! Hierdoor gaat je lichaam automatisch meer testosteron aanmaken. Naast de sportschool kun je er ook voor kiezen om iets nieuws te proberen zoals kickboxen of padellen. Ook is het aan te raden om voldoende stappen te zetten door de dagen heen om zo fit en vitaal te blijven.

4. Kies voor de juiste voeding


Eet een gebalanceerd dieet dat rijk is aan eiwitten, gezonde vetten, en vezels. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan zink, zoals pompoenpitten en schaaldieren, en die rijk zijn aan vitamine D, zoals vette vis en eierdooiers, kunnen bijdragen aan een hoger testosteron niveau. Daarnaast zijn groente en fruit altijd goede toevoegingen aan je dieet.Vermijd tevens overmatig suiker, alcohol en bewerkte voedingsmiddelen die je hormoonhuishouding kunnen verstoren.

Testo Charge het alles in 1 supplement


Als aanvulling koos Rob net als duizenden andere mannen voor Testo Charge, een mix van 12 natuurlijke ingrediënten, vitamines en mineralen, waaronder vitamine D3, zink & shilajit die de natuurlijke testosteronproductie ondersteunen. Met meer dan 15.000 gebruikers in Nederland & België en uitstekende reviews op Trustpilot, is dit de ideale aanvulling op jouw weg naar een gezond testosteronniveau.

TIJDELIJK AANBOD

🎁VANDAAG TOT WEL 25% BUNDELKORTING

DEAL eindigt over

23

:

59

:

59

GRATIS CADEAUS  t.w.v €29,95 

Haal meer uit je trainingen

Herpak je motivatie& drive

CLAIM JOUW EXCLUSIEVE OFFER

✅ 30 Dagen niet goed geld terug garante